Powered By Blogger

sâmbătă, 27 iunie 2015

Stadionul Nou din Bielsko-Biała Polonia, The New Stadium from Bielsko-Biała Poland

Bielsko-Biała este un mare municipiu din voievodatul Sileziei,situat in sudul Poloniei. Localitatea este dinamica iar dezvoltarea se vede aici la tot pasul.Sportul este o parte importanta a vietii acestui oras.Un nou stadion orasenesc se construieste aici, fiind intr-o faza avansata de executie. 


Am avut ocazia de a vizita santierul acestui nou stadion din Bielsko-Biała impreuna cu membrii delegatiilor din orasele partenere cu acest municipiu polonez, in cadrul procesului de cooperare si integrare europeana.

Delegatiile din Europa si SUA intra in incinta stadionului in constructie.

Lucrarile de constructie au un ritm alert.Ultimele detalii sunt executate chiar si in week-end. Cetatenii din Bielsko-Biała asteapta cu nerabdare inaugurarea noului stadion municipal.

Proiectul noului stadion din Bielsko-Biała este asemanator cu cel al stadionului din Wolfsburg,Germania.Scaunele tribunelor au culori ce sugereaza culorile frunzelor copacilor din padurile Muntilor Beskizi in cele patru anotimpuri ale anului.

Mi-a atras atentia arhitectura ultra-moderna a stadionului din Bielsko-Biała.

Proiectul stadionului este extrem de indraznet si cred ca este cu adevarat o reusita arhitectonica de exceptie. Am incercat sa fotografiez acest nou stadion intr-o maniera fotografica deosebita.








Am fotografiat si de la linia de mijloc a terenului de sport.Gazonul este excelent si are un sistem de udare subteran. Instalatia de nocturna este ultra-moderna.

Tribuna oficiala a stadionului Bielsko-Biała.



Gazdele primitoare din Bielsko-Biała dau lamuriri oaspetilor din orasele partenere.



Am fost extrem de impresionat de expresivitatea acestei constructii deosebite si extrem de futuriste. Am folosit si alte modalitati de abordare a acestei teme fotografice,cum ar fi ...

... schita color...


... si schita alb-negru.

Ambele variante scot in evidenta frumusetea noului stadion din Bielsko-Biała.

Muncitorii fac ultimele retusuri si in curand la Bielsko-Biała va fi inaugurarea festiva a acestui minunat stadion.

Poate voi reveni aici,dar pana atunci va recomand sa vizitati frumosul oras Bielsko-Biała din Polonia si nu pierdeti ocazia sa vedeti si aceasta bijuterie arhitectonica.

Copyright Ilie Tudorel 2015. All rights reserved.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu